Financiering?

PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Administrator    donderdag, 31 maart 2011 13:30

Financiering nodig?

Een extra service verzorgd door onze servicepartner Hypoteeuw BV.

U kent dat wel. Er is meer geld nodig dan beschikbaar. Misschien loopt u al jaren rond met de gedachten om uw woning te verbouwen, uw huis groter en lichter te maken door een dakkapel of een serre aan te bouwen.

In dit geval kunt u natuurlijk uw spaarrekening aanspreken.

www.hypoteeuw.nl

Heel plezierig als uw spaartegoed voldoende is om uw dromen uit te laten komen en u nog steeds geld achter de hand heeft voor onvoorziene zaken.

Als dat niet zo is, kunt u twee dingen doen. Of uw dromen blijven dromen, of u laat eens voorrekenen door onze financieel adviseur wat de mogelijkheden zijn.

De rente die u moet betalen over het geleende deel wat u gebruikt voor woningverbetering is momenteel nog steeds aftrekbaar.

Bel voor een afspraak met 0181-611220 om een vrijblijvend advies over de mogelijkheden te ontvangen.

www.hypoteeuw.nl

Laatst aangepast op vrijdag, 01 april 2011 12:38
 

Timmernieuws

Verbouwen

Timmerbedrijf Spijkenisse is een allround bouwbedrijf, verbouwen is ons dagelijkse werk en al zeggen we het zelf, we zijn er goed in. Onze medewerkers leveren keurig werk af, staan u graag te woord en geven indien u dit wenst uitleg over de werkzaamheden.

VariŽrend van een aanbouw aan uw huis, een dakopbouw / dakkapel, serre of nieuwe kozijnen. We realiseren het voor u. Vraagt u gerust een vrijblijvende offerte aan. We helpen u graag goed door uw verbouwing heen.

Offerte

Wie is online

We hebben 5 gasten online