Houtreparatie als gevolg van houtrot

PDF Afdrukken E-mail
   woensdag, 30 maart 2011 15:12

Plaatselijk repareren of volledig vervangen?

Een afweging die telkens moet worden gemaakt als er sprake is van aangetast geveltimmerwerk. De tijd dat kozijnen, ramen en deuren gemaks- of zekerheidshalve massaal werden vervangen is voorbij.

Houtrot voor behandelingHoutrot na behandeling

Vanuit het oogpunt van verantwoord materiaalgebruik en milieu bewust te werk gaan, geven woningbeheerders steeds vaker de voorkeur aan houtrenovatie. Mits de arbeidskosten niet hoger uitvallen dan de kosten van vervanging en alleen als het resultaat gegarandeerd voldoende duurzaam is. Op basis van deze criteria heeft Timmerbedrijf Spijkenisse een aantal houtreparatie middelen waarmee de keuze tussen vervangen of repareren een stuk eenvoudiger wordt.

Laatst aangepast op donderdag, 31 maart 2011 12:16
 

Timmernieuws

Verbouwen

Timmerbedrijf Spijkenisse is een allround bouwbedrijf, verbouwen is ons dagelijkse werk en al zeggen we het zelf, we zijn er goed in. Onze medewerkers leveren keurig werk af, staan u graag te woord en geven indien u dit wenst uitleg over de werkzaamheden.

VariŽrend van een aanbouw aan uw huis, een dakopbouw / dakkapel, serre of nieuwe kozijnen. We realiseren het voor u. Vraagt u gerust een vrijblijvende offerte aan. We helpen u graag goed door uw verbouwing heen.

Offerte

Wie is online

We hebben 11 gasten online