Houtreparatie als gevolg van houtrot

PDF Afdrukken E-mail
   woensdag, 30 maart 2011 15:12

Plaatselijk repareren of volledig vervangen?

Een afweging die telkens moet worden gemaakt als er sprake is van aangetast geveltimmerwerk. De tijd dat kozijnen, ramen en deuren gemaks- of zekerheidshalve massaal werden vervangen is voorbij.

Houtrot voor behandelingHoutrot na behandeling

Vanuit het oogpunt van verantwoord materiaalgebruik en milieu bewust te werk gaan, geven woningbeheerders steeds vaker de voorkeur aan houtrenovatie. Mits de arbeidskosten niet hoger uitvallen dan de kosten van vervanging en alleen als het resultaat gegarandeerd voldoende duurzaam is. Op basis van deze criteria heeft Timmerbedrijf Spijkenisse een aantal houtreparatie middelen waarmee de keuze tussen vervangen of repareren een stuk eenvoudiger wordt.

Laatst aangepast op donderdag, 31 maart 2011 12:16
 

Timmernieuws

Omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning; snel en digitaal een complete omgevingsvergunning aanvragen. Het kan, via Omgevingsloket online.

www.Omgevingsloket.nl

Bestemmingsplan
Voldoet u niet aan alle voorwaarden voor vergunningvrij bouwen, dan krijgt u te maken met het bestemmingsplan. In dat geval geldt dat u in principe een omgevingsvergunning moet aanvragen. Een uitzondering hierop kan echter gelden indien u een bouwwerk gaat bouwen in het achtertuingebied dat niet hoger is dan 5 meter en voldoet aan de planologische regels uit onder meer het bestemmingsplan.

Lees meer...

Offerte

Wie is online

We hebben 7 gasten online