Houtreparatie als gevolg van houtrot

PDF Afdrukken E-mail
   woensdag, 30 maart 2011 15:12

Plaatselijk repareren of volledig vervangen?

Een afweging die telkens moet worden gemaakt als er sprake is van aangetast geveltimmerwerk. De tijd dat kozijnen, ramen en deuren gemaks- of zekerheidshalve massaal werden vervangen is voorbij.

Houtrot voor behandelingHoutrot na behandeling

Vanuit het oogpunt van verantwoord materiaalgebruik en milieu bewust te werk gaan, geven woningbeheerders steeds vaker de voorkeur aan houtrenovatie. Mits de arbeidskosten niet hoger uitvallen dan de kosten van vervanging en alleen als het resultaat gegarandeerd voldoende duurzaam is. Op basis van deze criteria heeft Timmerbedrijf Spijkenisse een aantal houtreparatie middelen waarmee de keuze tussen vervangen of repareren een stuk eenvoudiger wordt.

Laatst aangepast op donderdag, 31 maart 2011 12:16
 

Timmernieuws

6% Regeling

De subsidie betreft een btw verlaging voor het verbouwen en renoveren van bestaande woningen. Het lage btw tarief is alleen van toepassing op arbeid en niet op de materialen. Voor de gebruikte materialen geldt het 21% btw tarief. De stimuleringsregeling voor het verbouwen en de renovatie van woningen heeft een tijdelijk karakter en loopt van 1 maart 2013 tot 1 maart 2014.

Offerte

Wie is online

We hebben 6 gasten online