Inbraakpreventie en schadeherstel

PDF Afdrukken E-mail
   woensdag, 30 maart 2011 15:14

Inbraakpreventie
Zo'n 100.000 keer per jaar wordt er in Nederland ingebroken. De inbreker laat daarbij veel materiŽle en emotionele schade achter. Gelukkig kunt u het een en ander doen om een inbraak te voorkomen. Timmerbedrijf Spijkenisse kan u helpen om de juiste maatregelen te treffen. Deze maatregelen richten zich voornamelijk op de gelegenheidsinbreker, welke ongeveer 90% van alle inbraken pleegt. Een gelegenheidsinbreker werkt over het algemeen met klein gereedschap (zoals bijvoorbeeld een schroevendraaier of koevoet) en probeert zo snel mogelijk te werk te gaan. Hoe langer een inbreker bezig is des te groter de kans is dat hij ontdekt wordt.

InbraakpreventieDegelijk sluitwerk

Een inbreker heeft een hekel aan goed hang en sluitwerk, omdat hij de woning niet snel genoeg kan binnendringen. Duurt het te lang dan zal hij op zoek gaan naar een woning waar hij wel makkelijk naar binnen kan. Wij leveren uitsluitend producten die voorkomen op de productenlijst van politie keurmerk veilig wonen.

Al deze producten zijn uitvoerig door de politie getest.

Inbraakschade herstel
Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van alle voorkomende inbraakschades aan uw woning of bedrijfspand.

Laatst aangepast op vrijdag, 01 april 2011 08:53
 

Timmernieuws

6% Regeling

De subsidie betreft een btw verlaging voor het verbouwen en renoveren van bestaande woningen. Het lage btw tarief is alleen van toepassing op arbeid en niet op de materialen. Voor de gebruikte materialen geldt het 21% btw tarief. De stimuleringsregeling voor het verbouwen en de renovatie van woningen heeft een tijdelijk karakter en loopt van 1 maart 2013 tot 1 maart 2014.

Offerte

Wie is online

We hebben 4 gasten online