Plafonds

PDF Afdrukken E-mail
   woensdag, 30 maart 2011 15:15

Een mooi plafond is een sieraad voor de woning. Wij hebben alles in huis om elke ruimte te voorzien van een prachtig plafond! Lamellenplafonds, gipsplafonds, stucwerkplafonds en systeemplafonds. De plafondmaterialen die wij gebruiken zijn hoogwaardig, onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en maten.

Schuurwerk plafondHouten plafondGips plafond

Wij hebben ook een totaalprogramma voor de zelfstandige ondernemer maar natuurlijk ook projectmatig de aannemer, projectontwikkelaar of gemeentelijke instanties.

Timmerbedrijf Spijkenisse komt graag bij u langs om mee te denken en u een goed advies te geven.

Laatst aangepast op donderdag, 31 maart 2011 14:00
 

Timmernieuws

Omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning; snel en digitaal een complete omgevingsvergunning aanvragen. Het kan, via Omgevingsloket online.

www.Omgevingsloket.nl

Bestemmingsplan
Voldoet u niet aan alle voorwaarden voor vergunningvrij bouwen, dan krijgt u te maken met het bestemmingsplan. In dat geval geldt dat u in principe een omgevingsvergunning moet aanvragen. Een uitzondering hierop kan echter gelden indien u een bouwwerk gaat bouwen in het achtertuingebied dat niet hoger is dan 5 meter en voldoet aan de planologische regels uit onder meer het bestemmingsplan.

Lees meer...

Offerte

Wie is online

We hebben 4 gasten online