Schilderwerk

PDF Afdrukken E-mail
   woensdag, 30 maart 2011 15:18

Uw huis professioneel beschermd

Wanneer moet mijn woning worden geschilderd?
Hoe voorkom ik achterstallig onderhoud en daarmee zeer hoge reparatiekosten aan mijn woning?
Het conserveren en verfraaien van woningen en gebouwen is een eeuwenoud verschijnsel. De steeds hogere eisen van de opdrachtgevers hebben geleid tot een professionalisering van het schildersvak.

SchilderwerkSchilderwerk

Kennis en ervaring houden niet op bij het aanbrengen van een geschikte verfsoort. Grondige kennis en begrip van ondergronden en de invloed van weersomstandigheden zijn minstens net zo belangrijk. Uw woning heeft na verloop van tijd onderhoud nodig. Dat weet u natuurlijk. Maar wanneer, hoe en waarmee dat is de steeds grote vraag. Vaak geldt de regel: “Van uitstel komt afstel” en voor u het weet zijn de kosten hoger opgelopen dan nodig is.

Schilderwerk is onder te verdelen in binnen- en buiten schilderwerk. Om kwalitatief goed buitenschilderwerk te behouden, is de kwaliteit van het binnenschilderwerk ook van belang. Door openstaande verbindingen en  losgelaten kitvoegen kan condenswater het hout en vervolgens het buitenschilderwerk aantasten. Op deze manier kan het hout gaan rotten. Voldoende en regelmatig ventileren is dan ook noodzakelijk. Het vochttransport vindt altijd plaats van warm naar koud. Goed onderhouden binnenschilderwerk verlengt de duurzaamheid van het buitenschilderwerk. U krijgt professioneel advies hoe schilderwerk het beste kan worden aangepakt en met welk materiaal. Daarbij wordt vanzelfsprekend gekeken naar de totale staat van het object. Zodat eventuele bouwkundige gebreken gelijktijdig worden gesignaleerd. Vaak is de oorzaak van slecht schilderwerk terug te vinden in bouwkundige problemen.

Wij komen graag bij u langs Voor een helder en goed advies.
Sinds 1 januari 2000 geldt voor uitgevoerd schilderwerk aan een woning ouder dan 15 jaar, het verlaagd BTW tarief van 6%. Dit geldt zowel voor binnen- als buiten schilderwerk.

Laatst aangepast op vrijdag, 01 april 2011 08:49
 

Timmernieuws

Financiering?

Financiering nodig?

Een extra service verzorgd door onze servicepartner Hypoteeuw BV.

U kent dat wel. Er is meer geld nodig dan beschikbaar. Misschien loopt u al jaren rond met de gedachten om uw woning te verbouwen, uw huis groter en lichter te maken door een dakkapel of een serre aan te bouwen.

In dit geval kunt u natuurlijk uw spaarrekening aanspreken.

www.hypoteeuw.nl

Lees meer...

Offerte

Wie is online

We hebben 4 gasten online