Financiering?

PDF Afdrukken E-mail
   donderdag, 31 maart 2011 13:30

Financiering nodig?

Een extra service verzorgd door onze servicepartner Hypoteeuw BV.

U kent dat wel. Er is meer geld nodig dan beschikbaar. Misschien loopt u al jaren rond met de gedachten om uw woning te verbouwen, uw huis groter en lichter te maken door een dakkapel of een serre aan te bouwen.

In dit geval kunt u natuurlijk uw spaarrekening aanspreken.

www.hypoteeuw.nl

Heel plezierig als uw spaartegoed voldoende is om uw dromen uit te laten komen en u nog steeds geld achter de hand heeft voor onvoorziene zaken.

Als dat niet zo is, kunt u twee dingen doen. Of uw dromen blijven dromen, of u laat eens voorrekenen door onze financieel adviseur wat de mogelijkheden zijn.

De rente die u moet betalen over het geleende deel wat u gebruikt voor woningverbetering is momenteel nog steeds aftrekbaar.

Bel voor een afspraak met 0181-611220 om een vrijblijvend advies over de mogelijkheden te ontvangen.

 

www.hypoteeuw.nl

 

Laatst aangepast op vrijdag, 01 april 2011 12:38
 

Timmernieuws

6% Regeling

De subsidie betreft een btw verlaging voor het verbouwen en renoveren van bestaande woningen. Het lage btw tarief is alleen van toepassing op arbeid en niet op de materialen. Voor de gebruikte materialen geldt het 21% btw tarief. De stimuleringsregeling voor het verbouwen en de renovatie van woningen heeft een tijdelijk karakter en loopt van 1 maart 2013 tot 1 maart 2014.

Offerte

Wie is online

We hebben 3 gasten online