Verbouw

PDF Afdrukken E-mail
   woensdag, 30 maart 2011 15:19

Bent u toe aan een verbouwing dan bent u bij ons aan het goede adres.

Als allround bouwbedrijf vormt het verbouwen† van† woningen een belangrijk deel van onze werkzaamheden. O.a.† Een aanbouw aan uw huis, een dakopbouw / dakkapel,† het vergroten van de woonkamer met een erker en het plaatsen van nieuwe kozijnen zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden waarvoor u terecht kunt bij Timmerbedrijf Spijkenisse.

DakopbouwDakopbouwDakkapel kunststof ramen

Dit soort projecten zijn en blijven de voornaamste bouwactiviteit van Timmerbedrijf Spijkenisse. Juist hier is een heldere en goed gespecificeerde offerte en contract van groot belang. Hierdoor† zullen onaangename verassingen worden uitgesloten. Een duidelijke werkwijze en een overzichtelijke planning zijn essentieel om te zorgen voor maximaal rendement. De medewerkers die de werkzaamheden uitvoeren zijn flexibel en houden rekening met uw situatie. Deze zorgvuldige manier van werken garandeert een optimale samenwerking met de beste resultaten.

Aanbouw woonhuisVerbouwing woonhuis

Onze doelstelling is om een product af te leveren waar wij voor honderd procent achter staan. De wensen van de opdrachtgever vormen daarbij de basis. Wij geven bouwkundig advies en bieden oplossingen op maat. Daarna ontstaat als vanzelf een proces waar we met elkaar meedenken en gericht werken aan een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.

Als wij uw bouwproject mogen uitvoeren, bent u verzekerd van een goed eindresultaat. Dit kan alleen gerealiseerd worden door goed geschoolde vaklieden, kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen , Arbo- veilige machines en hulpmateriaal en een vast aanspreekpunt tijdens het gehele bouwproces.

Maar hoe we ook ons best doen, het succes is in de eerste plaats te danken aan mensen die het ons gunnen, namelijk de opdrachtgevers. Dit geld voor zowel particulieren als vertegenwoordigers van bedrijven.

Er wordt altijd gewerkt op basis van een integraal en deskundig advies. Naast een vrijblijvende passende offerte† wordt bij de opdracht een volledig contract opgesteld waarin de kwaliteitscriteria en garanties duidelijk worden beschreven.

Laatst aangepast op donderdag, 31 maart 2011 13:52
 

Timmernieuws

Verbouwen

Timmerbedrijf Spijkenisse is een allround bouwbedrijf, verbouwen is ons dagelijkse werk en al zeggen we het zelf, we zijn er goed in. Onze medewerkers leveren keurig werk af, staan u graag te woord en geven indien u dit wenst uitleg over de werkzaamheden.

VariŽrend van een aanbouw aan uw huis, een dakopbouw / dakkapel, serre of nieuwe kozijnen. We realiseren het voor u. Vraagt u gerust een vrijblijvende offerte aan. We helpen u graag goed door uw verbouwing heen.

Offerte

Wie is online

We hebben 2 gasten online