Wanden

PDF Afdrukken E-mail
   woensdag, 30 maart 2011 15:20

Wanden zijn onmisbaar in iedere woning. Of het nou gaat om een vergroting van een badkamer of keuken of een herindeling van een zolderruimte, wij hebben voor iedere ruimte een gepaste oplossing. Het meest voorkomend zijn gipsplaatwanden die aangebracht worden op stalen frames. Maar ook hebben wij systeemwanden in ons assortiment. Dit zijn wanden die uiterst geschikt zijn voor de (her) indeling van ruimtes.

ScheidingswandScheidingswand in aanbouwSysteemwanden met glaspanelen

Of het nu gaat om woning, winkel of kantoren overal waar ruimtes gecreŽerd moeten worden bieden systeemwanden de ideale oplossing. Met systeemwanden creŽert u ruimte tegen relatief lage kosten. U kunt met een kleine ingreep een totaal andere indeling maken en u kunt kiezen uit een scala aan kleur en vorm.

Wij komen graag bij u langs om mee te denken en u een goed advies te geven. Timmerbedrijf Spijkenisse staat voor service en garantie.

Laatst aangepast op donderdag, 31 maart 2011 14:16
 

Timmernieuws

Financiering?

Financiering nodig?

Een extra service verzorgd door onze servicepartner Hypoteeuw BV.

U kent dat wel. Er is meer geld nodig dan beschikbaar. Misschien loopt u al jaren rond met de gedachten om uw woning te verbouwen, uw huis groter en lichter te maken door een dakkapel of een serre aan te bouwen.

In dit geval kunt u natuurlijk uw spaarrekening aanspreken.

www.hypoteeuw.nl

Lees meer...

Offerte

Wie is online

We hebben 7 gasten online